Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten verwelkomt vanaf 1 oktober 2020 twee nieuwe advocaten in haar team, namelijk Mr. Marc Van Raemdonck en Mr. Vincent De Somer

Mr. Marc Van Raemdonck vervoegt na een carrière van 41 jaar aan de balie, het kantoor als Advocaat Of Counsel. Marc heeft een enorme ervaring als advocaat én curator aan de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen en legt zich binnen ons kantoor toe op het publiek en privaat bouwrecht, vastgoedrecht, omgevingsrecht, ondernemings- en insolventierecht. 

Daarnaast verwelkomt Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten Mr. Vincent De Somer opnieuw op kantoor doch inmiddels als junior partner. Vincent werd op het kantoor Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten opgeleid en focust zich op de opvolging van de dossiers van Marc, en heeft als materie gekozen voor het vennootschaps- en insolventierecht alsook het privaat bouwrecht en vastgoedrecht.

Met de integratie van VARLAW telt het kantoor Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten een interdisciplinair team van 39 personen, waarvan 30 meertalige advocaten gespecialiseerd in diverse vakdomeinen. Het team werd vooral het laatste jaar versterkt met nieuwe jonge gezichten. 

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten staat voor een ‘hands on’ aanpak en zorgt voor op maat gemaakte juridische oplossingen. Zij begeleidt haar cliënteel doorheen complexe juridische situaties in alles wat zij ondernemen in verschillende sectoren. 

Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven kijken succesvol terug op het integratietraject

“In het verleden hebben we reeds vruchtbaar samengewerkt met Vincent. Hij volbracht zijn stage aan de Antwerpse Balie op ons kantoor. Met de komst van Mr. Marc Van Raemdonck en Mr. Vincent De Somer kijken wij vol vertrouwen uit naar de toekomst en streven wij naar de beste dienstverlening
voor ons cliënteel.”